Tunës i pëlqen çokollata e zezë dhe në formë penisi (FOTO)

Në Snapchatin e saj, Altuna Sejdi – Tuna, ka publikuar një fotografi ku shkruan se “kur një djalë duket i mirë nga jashtë, mirëpo për nga brenda është një ‘penis’ i vërtetë”, shkruan Express.

Këtë fotografi nuk dihet nëse Tuna e ka gjetur dikur dhe e ka postuar apo i ka qëlluar asaj kjo lloj çokollate që duket si penis.

coko