Turqia, shteti që konsumon bukë sa trefishi i peshës së njeriut

Sipas një studimi të mbështetur dhe në të dhënat e librit të rekordëve, shteti i cili konsumon më shumë bukë në botë ështëTurqia.

Sipas studimit mesatarja e çdo personi në përdorimin e bukës arrin në 199.6 kg në vit.

Turqit hanë buk për një vit satrefishi i peshës së trupit të tyre