Ujërat e zeza ndotin Nepravishtën, banorët: Problem prej vitesh

Shkarkimi i ujërave të zeza në një kanal të hapur dhe plehrat e hedhura pranë banesave vazhdon të shqetësojë banoret e Nepravishtës, në Lushnjë.

Sipas banorëve të kjo situatë ka vite që është problematike dhe askush nuk po jep një zgjidhje përfundimtare.
Drejtori i Ujësllës Kanalizimeve në Lushnjë thotë se ky problem do të zgjidhet në projektet e reja që priten të zbatohen.

Ndërtimet e paligjshme, shpesh herë pa kanalizime si dhe mungesa e investimeve janë shkaku kryesor i derdhjes se ujerave të zeza në ambientet e hapura në këtë zonë./ TV KLAN