Universitetet, mbyllet faza e dytë e regjistrimeve, ja ku janë kuotat e lira

Mbyllen tashmë edhe zyrtarisht faza e dytë e regjistrimeve në Universitetet Shqiptare.

Konfirmimi është zyrtar edhe nga MAS. Koha e regjistrimit për studentët gjatë fazës së dytë ishte nga datat 12-16 tetor.

Sipas MAS studentët duhet të kontrollojnë programet në portalin e klasifikimit në datat 17-20 tetor.

Vendet bosh pritet të publikohen zyrtarisht të hënën, ndërkohë që plotësimi i tyre do të bëhet me studentët e renditur poshtë vijës kualifikuese që nuk janë shpallur fitues në të dy fazat e para.

Burime për News24 kanë konfirmuar deri më tani se në dy nga degët më të kërkuara nga studentët Mjekësia dhe Ekonomiku ka mbetur vende bosh.

Tek Fakulteti i Ekonomisë kanë mbetur bosh 700 vende nga 1178 kuota ndërkohë që tek Fakulteti i Mjekësisë të lira janë 26 vende nga 888, që është numri i pranimeve.

Gjithashtu 317 vende bosh kanë mbetur edhe në Fakultetin e Histori-Filologji.