Me urdhër të Edi Ramës shpallet partia e re: Bojaxhiu mbledh të pakënaqurit e PD-së

Sot është shpallur partia më e re e krijuar nga Edi Rama. Kryeministri Rama ja ka besuar këtë parti Gjergj Bojaxhiut dhe disa aktivistëve të majtë.

Qellimi i kësaj partie eshtë të mbledh të pakënaqurit e Partise Demokratike dhe të dëmtojë opozitën.

Pas rregjistrimit nga Gjykata e Tiranës me mbi 3000 firmëtarë zyrtarizohet partia “Sfida për Shqipërinë”.

Zyrtarizimi i këtij grupimi politik u bë pranë rrugës së Ambasadave.