Vajza ikën nga shtëpia dhe njofton familjen: Mos më kërkoni, jam në Gjermani

Një e re ka njoftuar familjen se do të largohej jashtë vendit bashkë më një tjetër person, por arratia e saj nuk ka zgjatur shumë.

Familja e saj ka bërë denoncim në polici për largimin nga banesa të vajzës.

Ajo është Monda Sh., e arrestuar një ditë më parë nga në Rinas.

Monda ka deklaruar se është larguar me dëshirën e saj në Itali e Gjermani bashkë me Ledjo Gj., 29-vjeç, banues në Kryezi, Pukë, me të cilin bashkëjeton prej tre vitesh.

Materialet për këtë rast u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kurbin për veprime të mëtejshme.