Vajza poston foto në internet, i dashuri zbulon diçka shokuese

Meagan Barnard vuan nga lymphedema, një sëmundje e pashërueshme që i shkakton këmbës së djathtë një rritje të dyfishtë në krahasim me këmbën e majtë.

Kur ajo mbushi 15 vjeç, kuptoi se gjendja e saj ishte e pashpresë, ndaj nisi të mendonte se jetën do ta kalonte me pantallona të gjata, fundet, kostumet e banjës dhe rrobat që i nxirrnin në pah linjat duhej t’i harronte.

I dashuri i saj nuk dinte gjë pasi nuk e kishte vërejtur që këmba e saj po rritej.

Ai këtë fakt e kishte kuptuar pasi dolën fotot…

Me kalimin e kohës ajo u bë e fortë, në moshën 24-vjeçare nisi karrierën drejt modelimit edhe pse këmba e saj e djathtë ishte më e madhe.

Ajo u kthye në një frymëzim të vërtetë për gratë që vuajnë nga sëmundje të tjera që i ndalojnë të jenë të lumtura dhe të bëjnë një jetë të qetë.