Vajzat në ring/ Rrihen, kapen për brekësh dhe zhvishen (VIDEO)

Pas ndeshjes së WWE’së, lufta e vajzave gjithmonë krijohet për argëtimin e të pranishmëve

Në këtë video mund të shihni se si Diva Nikki Bella u poshtërua nga kundërshtarja e saj Natalya.

Njëra nga dyshja kundërshtare, e kapi atë dhe e hodhi në ring, mirëpo më pas Natalya e poshtëron – e kap nga brekët dhe e zhvesh para të gjithë të pranishmëve.