Valer Kolnikaj : Ftesat që më bëjnë për koncerte pas skualifikimit në ‘KM’

Është aventurier i lindur dhe këtë fakt nuk e fsheh, përderisa guxoi të performonte live  në seksionin  e të rinjve për këtë edicion të festivalit të ‘Kënga Magjike”. Juria e skualifikoi , por Valer Kolnikaj , i cili sapo i dha fund eksperiencës shkurtër televizive  me Sara Kapo-n , thotë se merr shpesh ftesa për të performuar  në koncerte si këngëtar. Në një intervistë për ‘Panorama ‘, rrëfen paskuintat e një dështimi, si dhe komentet që i bëri bashkëshortja për zërin, dhe projektin e ri që pretendon ta kthejë hit. “Eksperiencë shumë e bukur . Këndova live , por isha me kufje dhe e vura re që ë mirë mos ti kisha vënë , , pasi zëri im në kufje dukej i lartë , kurse ne televizion, publiku ka dëgjuar zërin shumë të dobët. . Por e rëndësishme është që u bë show interesant”.