I vdiq i fejuari pak para dasmës, çfarë bëri pastaj është emocionuese

Kjo është historia e Janine.

52 ditë para se të ndodhte dasma e saj, asaj i ndodhi një tragjedi e papritur: i fejuari i saj vdiq rastësisht.

Fustani i saj i bukur i martesës, dikur një simbol i gëzimit dhe dëshirës për jetë të gjatë së bashku me burrin, shpejt u bë një simbol i pikëllimit dhe zbrazëtisë.

Por, Janine vendosi t’i bënte fotografitë e dasmës, sidoqoftë. Në këtë mënyrë, me fustanin e saj, në vend se të qëndronte e pikëlluar me dhimbjen e madhe, ajo vendosi ta nderonte të fejuarin e saj të ndjerë, transmeton Gazeta Express.

Ajo bëri fotografi nën ujë me fustanin e saj të nusërisë, foto këto që simbolizojnë “pastrimin” nga emocionet negative që i ndjente. Ajo beson se i fejuari i saj do ta donte këtë.

Historia e saj së bashku me fotografi u publikuan në një video në YouTube, të titulluar “Një histori e shpresës dhe shërimit: Shërimi nga humbja dhe pikëllimi”. Videon mund ta shihni më poshtë:

1cc23b662c9f77a1b3ea0713a6b9_1476737704-1118727