Vendosni mjalt në vaginë, do mahniteni nga rezultatet

Pjesa e jashtme e vaginës është zakonisht më e errët se pjesët tjera të trupit, por a e dini se ju mund ta bëni atë të pastër në mënyrë natyrale?

E kjo bëhet nëpërmjet një ilaçi natyror që është shumë efektiv në këtë drejtim.

Për këtë juve do të ju duhet: Mjaltë Limon Sheqer

Përdorni një lugë gjelle mjaltë dhe lëng nga gjysma e një limoni. Shtoni kristalet e sheqerit në këtë përzierje dhe aplikojeni atë në vaginën tuaj. Lëreni të qëndrojë për 10 minuta dhe pastrojeni atë pjesë me ujë të ngrohtë. Sheqeri ndihmon në largimin e lëkurës së vdekur dhe mjalti kujdeset për pjesën e ndjeshme dhe të butë të lëkurës në këtë zonë. Lëngu i limonit funksionon si zbardhues dhe redukton pigmentet.