Vetëm 1% e njerëzve kanë mundur ta gjejnë gabimin në këtë fotografi!

Të gjithë kanë të veshura xhinse dhe bluza: baba dhe djali të bardha, ndërkaq nëna dhe vajzat, rozë.
E gjitha është OK, vetëm një gjë nuk shkon. A po e shihni se cila?