VIDEO +18 /Shihni çfarë i bën xhindi kësaj vajze

Xhindët ekzistojnë, nuk janë thjeshtë tregime të frikshme që i kemi dëgjuar shpesh nga gjyshet tona. Por xhindët nuk janë qenie pozitive, janë tmerrësisht negative, pasi kur ata sulmojnë trupin e njeriut, personi i pushtuar transformohet në gjendje shumë të frikshme.

Në videon e mëposhtme tregohet një vajzë e cila është e pushtuar nga xhindi, dhe vepron në një mënyrë të pabesueshme kur moderatori citon disa sure nga kurani.