VIDEO/ Avioni ulje emergjente pa rrotën e përparme, shihni çfarë bën piloti

King Air B200 ka bërë një ulje emergjente në aeroportin Oklahoma City, SHBA.

Avioni i vogël u detyrua të bëjë një manovër delikate dhe të rrezikshme gjatë uljes për shkak të një defekti në rrotën e përparme.

Siç e shihni dhe në video avioni është ulur më noçkën përpara, pa rrotën por fatmirësisht pa asnjë problem serioz, vetëm me disa gërvishtje në avion. Piloti, i cili ishte i vetmi pasagjerë në bord nuk pësoi asgjë përveçse u tremb shumë.