Video-Batuta me Nard Ndokën/Ermali thumbon Verën dhe Alketën…

ard Ndoka i ftuar në emisionin “Xing me Ermalin” ka folur edhe për eksperincën e tij të re në Dance ëith me Albania, duke vlerësuar producentet Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Por Ermali e ka ngacmuar, duke thënë se Vera është e ashpër në punë. Ndoka nuk e ka mohuar këtë fakt, por gjithsesi është shprehur me superlativa për punën e saj si regjisore dhe organizatore spektakti. Ndërsa Ermali përmes humorit tha se “Alketa përmend shpesh fjalën famelinderit në program”.
Gjithë batutat e Ndokës me Ermalin rreth spektaklit, Verës dhe Alketës në videon më poshtë….