Video/ Cfarë ndodh në makinën e Landit, kur fëmijët e Dr. Florit dëgjojnë Justin Bieber

Pas largimit të Dr. Florit nga jeta, miku i tij dhe ish-anëtar i grupit West Side Family është parë shpesh pranë fëmijëve të tij. Zakonisht fundjavave, Landi gjen kohë të qëndrojë pranë Danielit dhe Kaltrinës duke u falur atyre jo vetëm dashurinë e një miku të familjes, por edhe momente argëtuese, si ky në video.