VIDEO /Doni të jetoni gjatë, ja ushqimi që duhet të hani

Canssandra Barns, mjeke për dietë, shpjegon pse duhet të hani ushqim japonez.

“Peshqit ndihmojnë për të mbrojtur trupin dhe për të pasur një sistem imun. Pasta ndihmon në shëndetin e femrës gjatë menopauzës. Çaji ndihmon në ruajtjen ndaj sëmundjeve të zemrës dhe ndaj kancerit”, thotë Barns.

Tashmë është e ditur se japonezët kanë jetë të gjatë dhe të shëndetshme. Askush nuk mund t’ju drejtojë gishtin dhe t’i pyes përse, por ekspertët besojnë se është si shkak i dietës së tyre, shkruan dailymail.

Cassandra Barns jep pesë ushqimet dietale japoneze që ju bëjnë të jetoni më gjatë.