VIDEO /E pabesueshme, shihni këtë anije fantazmë

Besojeni ose jo, por fantazmat ekzistojnë. Këtë e vërteton më së miri kjo video e xhiruar në liqenin superior në Shtete e Bashkuara të Amerikës.

Në këtë video e cila është xhiruar të shtunën afër Michigan-it shikohet diçka si një apo dy hije gjigante që të japin përshtypjen e një anije kozmike e cila po lundronte në ujë. Personi që e filmoi quhet Jason Asselin dhe mbeti i shokuar nga ato pamje.