Video e rrallë e babait të motrave Istrefi (Video)

Ndoshta në atë kohë nuk e kishte menduar se një ditë do të jetë krenar me vajzat e tij.
Edhe babai i motrave Istrefi, Nezir Istrefi ishte i kyqyr në jetën kulturore dhe dashuria për artin e vajzave të tij Norës dhe Erës, nuk është e rastësishme.

Një xhirim i kamermanit te M1-shit Çibisit i vitit 1997, shihet Neziri duke recituar një poezi me motive kombëtare në Frankfurt të Gjermanisë, shkruan “Magazina.al’

Babai i motrave Istrefi ndërroj jetë në vitin 2004 pas një aksidenti në komunikacion dhe sot nuk janë të rralla rastet kur vajzat e tij e kujtojnë.