VIDEO/ Faktet, ja si policia ushtron dhunë me grushte gjatë arrestimeve

Që policia ushtron dhunë ndaj personave të arrestuar kjo dihet, por provat në lidhje me këtë gjë janë të pakta. Por këtë herë është vetë policia e cila ka ofruar prova për këtë dhunë në mënyrë të pavetëdijshme.

Një aksion policor i realizuar në Shkodër ku janë ndaluar dy të rinj dhe që nga policia është shitur si “aksion filmash aksion” në fakt është një aksion ku policia ushtron dhunë ndaj të arrestuarit.

Në videon e mëposhtme duket se një prej oficerëve të policisë pasi nxjerr nga makina të dyshuarin e godet me grusht duke e hedhur në tokë. Më pas në pamje duket i arrestuari që është shtrirë për tokë.

<iframe src=”https://vid.me/e/W7kL?stats=1″ width=”636″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen scrolling=”no”></iframe>