VIDEO-FOTO/ Babai lë vajzën 5 vjeçe jashtë në temperaturë -35 gradë

Këto janë momentet shokues kur një baba nga qyteti i Utah, e la të bijën 5-vjeçare në një kolegj, të vetme e të mbuluar me një batanije në temperaturat -30 gradë celsius.

Videoja është filmuar në kolegjin Ogden-Weber të teknologjisë së aplikuar, në veri të qytetit Salt Lake, në orët 5 të mëngjesit të së enjtes. Ai iku dhe nuk u kthye më.

Sipas mamasë së fëmijës, ai i kishte thënë asaj ta qepte gojën e të flinte gjumë. Ajo ishte frikësuar shumë dhe kishte qëndruar brenda në batanije derisa ishte zbardhur ku gjet nga rojet e kolegjit në orën 7:30 të mëngjesit.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded