VIDEO/ Gafa e BBC- së, zëvendëson ‘gabimisht’ kryeministren e Skocisë me një gorillë

Me qëllim apo rastësisht, drejtori i programi të mëngjesit në BBC ka bërë një gabim të madh ku në vend të imazhit të Kryeministres së Skocisë në ekran shfaqi një gorillë.

“Së shpejti do të jetë në programin tonë kryeministrja e Skocisë, Nikolla Sugeron, me të cilën do të flasim për planet e referendumit të dytë për pavarësi”, tha prezantuesja Naga Munci, dhe më pas u shfaqën në ekran pamjet egorillës që kishte ikur nga kopshtin zoologjik në Londër.

Menjëherë ka reaguar moderatori i programit duke kërkuar ndjesë.

“Më vjen keq, padyshim janë vënë pamjet e gabuara. Ju lutem ta pranoni keqardhjen tonë. Imazhi në fjalë do të shfaqet më vonë, rast ky i arratisjes sëgorillës nga kopshti zoologjik”, tha State.

Gafa e BBC është përhapur në mënyrë virale gjithandej në rrjetet sociale, në mesin e komenteve të shumta një komentues anonim shprehte frikën se gorilla mund të padisë BBC për shpifje.