Video/ Gjendet zëvendësuesi i Shakohoxhës. Nuk do ta besoni që është një këngëtare

Dritan Shakohoxha është një prej komentatorët më karizmatik të futbollit dhe duhet pranuar se gjithsecili prej nesh e ka provuar të paktën një herë  veten ta imitojë. Këtu duket se ka bërë edhe këngëtarja Greta Koçi në një video të publikuar në Instagramin e motrës së saj, Enit.

Në video duket Greta duke “imituar” fjalët e Shakohoxhës me intonacionin dhe emocionin e tij tipik.

Videon e ka shpërndarë edhe vet komentatori. Ai ka shkruar:
“Tani po që ndihem i kërcënuar.”

https://www.instagram.com/p/BLZawWxDYK-/?taken-by=dritan_shakohoxha