VIDEO/ GOOOOL, Jahmir Hykaaaaaaaaa, Shqipëria në avantazh

Pas nej aksioni me shume pasime shenon ai qe nuke priste askush ne minuten e 12′.

Shqiperia kercenon per here te pare porten e Lihtenshtejnit ne minuten e 9′ te ndeshjes ku ka qene i riu Lullaku qe ka luajtur nga jashte zone dhe topi ka shkuar ngjitur me shtyllen pingule.