VIDEO/ Hashim Thaçi fajëson qeverinë e Shqipërisë për paaftësi

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, në një intervistë për “Jeta në Kosovë”, foli për një ndër çështjet më të debatueshme të ditëve të fundit: një projekt rrugor që është raportuar se është bërë nga qeveritë e Serbisë dhe Shqipërisë, për të lidhur Nishin dhe Durrësin me autostradë.

“Nuk do të ketë autostradë Nish-Durrës, do të ketë autostradë çfarë është aktualisht, sepse nuk mund të ketë fluturim nga Nishi me kalu Kosovën e më dal në Kukës.”- u shpreh Thaçi.

I pyetur nëse Shqipëria po tregohet më e mençur, duke pritur fonde evropiane për ndërtimin e pjesës së mbetur të autostradës që e lidh me Kosovën, Thaçi tha: “Unë e kisha vlerësu më shumë paaftësi sepse më shumë është paaftësi dhe mosgatishmëri”.