VIDEO/ Ismet Drishti godet sërish, ja hiti i ri: Hashash – Hashash usta….

Ismet Drishti ka goditur sërish përmes një kënge të kthyer menjëherë në hit. Ajo quhet Hashash – Hashash usta…. dhe rimon me kam dyqanin prapa malit…