VIDEO/ Kap të dashurin duke u puthur me tjetrën, shikoni çfarë skandali bën

Duke e shikuar këtë video, në fillim do të mendoni se është një skenë prekëse e një dashurie të re.

Por, pasi kalojnë disa sekonda, do ta shihni se kjo në fakt nuk është skenë prekëse, por një skenë dramatike.

Përderisa çifti janë duke u puthur, një grup vajzash vijnë me shpejtësi tek ata dhe fillojnë ta rrahin femrën dhe ta kapin për flokësh.

Sipas asaj që shihet, femra ishte duke u puthur me të dashurin e dikujt. Videoja u bë hit në Rusi dhe u shfaq edhe në televizionin kombëtar.

https://www.youtube.com/watch?v=Mch7JvQTJAc