Video/ Menaxheri i hotelit sakrifikon për të shpëtuar qenin që kishte ngecur në ashensor

Menaxheri i një hoteli në Carolina ka qenë në kohën e duhur në vendin e duhur për të shpëtur një qenush i cili gati sa nuk u mbyt nga ashensori. Në video shihet momenti kur i zoti i qenit hynë në ashënsor ndërkohë që me njërën dorë mbante zinxhirin e qenit dhe papritur mbyllet deri.

Menaxheri Ben Duke ishte duke kaluar në atë kohë nga aty dhe menjëherë ka nxitur për të shpëtuar qenushin duke i këputur lidhësen që kishtë në qaf.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded