VIDEO/ Mesazhi frymëzues i ‘gjyshit më seksi’ në Kinë: Askush nuk të ndalon për të realizuar ëndrrat përveç vetës

Mosha është vetëm një numër! Një histori frymëzuese nga Deshun Wang nga Kina, i quajtur si gjyshi më i nxehtë në botë!

Deshung Wang është bërë pjesë e modelingut në moshën 80 vjeçare.

Historia frymëzuese e 80 vjeçarit është testament se askush nuk është i vjetër për të realizuar ëndrrat që vërtet dëshiron.

Agjencia e modelingut pjesë e të cilës është bërë i moshuari, kanë si qëllim të promovojnë zgjerimin e përkufizimit të bukurisë.

Bota modelimit mund të jetë ende i dominuar kryesisht nga të rinj e të reja, por ka modele të vjetra të cilët po ndihmojnë për të ndryshuar fytyrën e vërtetë të industrisë, dhe një ndër ta është Deshung Wang, i cili karrierën e tij e nisi në aktrim e më pas si mësues, ndërsa vitet e fundit ai  thotë se ka kaluar shumë kohë duke u përgatitur për paraqitjen e tij në pistat e modelingut./Syri.net

Ndiqni historinë e tij në videon më poshtë.