Video-Opinion/ Duma: Nuk i gjej asgjë pozitive kësaj qeverie. Zero!

Grida Duma ka theksuar në emisionin Opinion se qeveria Rama duhet t’i japë fund shpenzimeve për reklama, ku me një premtim të vetëm, kërkon të marrë votat e shqiptarëve. Duma tha se të gjithë shqiptarët e mbjnë mend kur Edi Rama bërtiste për premtimet e tij të qeverisjes socialiste, për leglizime falas, mjekësi falas etj.

Merret vota e qytetarit me një premtim. Këto duhet të marrijn fund duke u ekspozuar si reklama. Të gjithë e mbajnë mend që Rama bërtiste për legalizimet falas, për dyfishim të pensioneve dhe të rrogave e me radhë.

Çdo politikan duhet të përgjigjet për kontratën që ka më qytetarët.

Përgjigja është prerje në besë e çdo shqiptari.

Është kudo. Te biznesi që është në presion. Ka bërë oprishje territori në mënyrë sekektivë. Ka bërë mbyllje universitetesh dhe ka lënë ato të deputeteve.

Ka folur për 300 mijë vende punë dhe vetëm në 6 mujiron e kaluar ka pasur shtim të numrit të të papunëve.

Flitet për atë që është reformë territoriale dhe është vetëm elektorale….Nuk i gjej asgjë pozitive kësaj qeverie. Zero…

Shiko videon: