Video-Opinion/ Zheji: Shqipëria nuk është ky sallon, misioni i Princit nuk mbaron vetëm kur përcjell princërat pa fron

Gazetari Artur Zheji ka thënë në studion e Opinion se roli i Princ Lekës nuk është vetëm përcjellja e këtyre mbretërve apo princërve pa fron. Zheji tha se unë nuk e kam parë Princin si një figurë inactive në Tiranë, Kukës, Gjirokastër dhe Librazhd.

Ai tha se nuk është kjo Shqipëria, ajo nuk është vetëm ky salon dhe misioni i Princit nuk mbaron këtu.

Princi Leka është një figurë inaktive në Tiranë, Kukës, Gjirokastër, Librazhd dhe këtu do bëjë një sintezë.

Nuk është kjo Shqipëria. Shqipëria nuk është vetëm ky sallon dhe misioni i princit mbaron kur përcjell këta princër pa fron.

O do kemi një princ që do ketë një zë si djali i nipi i Mbretit pa komplekse dhe të jetë një ndikim në të mirën dhe te keqen e këtij vendi. Nëse kemi një sukses të Princit nga ana e Piarit, kemi edhe një çertifikim ka edhe një ripagëzim që certifikohet dhe pranohet nga familja mbretërore.

Me këtë kapital do të vazhdojë të jetë princi i ëndrrave të një vajze apo të djemve të tjerë, që do frymëzojë kronikat rozë, apo në kujtim të gjyshit të vetë do krijojë diçka…”

Shiko videon: