VIDEO/ Përmbytje të mëdha në Laç, rrezikohen disa familje

Situatë e rëndë paraqitet në Laç ku si pasojë e reshjeve të dendura të shiut uji ka vërshëruar në të gjithë qytetin.

Rrugët kryesore janë përmbytur dhe ka vështirësi në qarkullim, siç tregohet edhe në videon e mëposhtme të publikuar nga ‘JOQ’.

Ndërkohë, një qytetar ka denoncuar në Syri.net se në hyrje të qytetit të Laçit disa familje rrezikojnë të përmbyten dhe ndodhen në rrezik si pasojë e vërshimeve të mëdha të ujit.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”frame_1108004_4″ src=”http://abingmedia.com/embed/1108004-4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe> <div id=”am_loadPlayer_1108004_4″ class=”info”> <script>var videoData = ‘1108004_4′</script> <script src=”http://abingmedia.com/assets/js/player/loadPlayer.js”></script> </div>