VIDEO/ Pogradecarët në radhë për të ikur në SHBA, fluks aplikimesh për Lotarinë Amerikane

Prej disa ditësh është janë hapur aplikimet për Lotarinë Amerikane dhe shumë shqiptarë kanë nisur plotësimin e formularëve.

Një pamje ndryshe vjen nga Pogradeci, ku një numër i madh qytetarësh kanë nisur aplikimet.

Një pjesë e konsiderueshme që “mbajnë radhën” për të ikur janë të rinj. Sipas tyre, në Shqipëri nuk shikojnë perspektivë për të ardhmen dhe nuk kanë gjetur punë edhe pse kanë përfunduar shkollën.