VIDEO/ Policia qëllon me shpullë gazetaren

Një grindje përfundoi me një goditje të dhunshme në fytyrë. Pamjet e shpërndara nga televizioni pakistanez, K-21, tregojnë gazetaren, që goditet më pëllëmbë nga një polic, që po ndalonte filmimin në atë zonë.

Saima Kanwal po filmonte së bashku me kamerat vështirësitë, që kalojnë personat që duan të hyjnë në NADRA (National database and Registration Authority).

“Në qoftë se trajtoni gazetarët në këtë mënyrë, atëherë imagjinoni si mund të trajtosh personat normalë”- i është drejtuar gazetarja policit, duke parë nga kamerat.

Në atë moment polici nuk ka duruar dot më dhe ka gjuajtur gazetaren pakistaneze në lidhje direkte.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded