Video/ Samanta flet për herë të parë pas aksidentit: “Fal zotit jam mirë!”

Këngëtarja Samanta para dy ditësh është përfshirë në një aksident me një kamion ushtrie në Tiranë, mbrapa Teatrit të Operas dhe Baletit. Ajo ka zgjedhur të flasë për emisionin “Mirage” duke qëtësuar fansat.

“Nuk është asgjë serioze. Unë jam shumë mirë, ishte thjeshtë një pakujdesi edhe e imja normalisht edhe e mjetit tjetër. Duke qenë një kamion ushtarak dhe normalisht edhe me timon anglez, ai ka qenë në rrugën e tij dhe ka bërë që pasha e kamionit të bie mbi makinën timë. Por falë zotit unë kam shpëtuar mirë dhe nuk është asgjë serioze.”- është shprehur ajo.
Për më tepër Samanta ka zbuluar se është duke xhiruar videoklipin e këngës së saj të re.

6