Video/ Sherr në Opinion Rakipi-Gjanës: Mbretin e përdor politika kur do dhe e nxjerr prej leckash kur se do

Ne nuk duam z. Gjana, ta përdorim figurën e Ahmet Zogut të Mbretit dhe të themi që kjo dasëm këtu po integron figurën e Shqipërisë në Evropë.

Ne nuk jemi për atë që Mbretin e morën dhe e nxorrën prej leckash jashtë. Ne nuk jemi për këtë.

Sa herë i është dashur politikës Mbretin e ka përdorur.

Unë jam më këtë idene që Ahmet Zogu dhe bëri shtet. Por unë nuk jam me atë që e merr Princin dhe e përdor si e do kur të duhet“, tha Rakipi.

Shiko videon: