VIDEO/ Si t’i bëni gomat e vjetra të duken si të reja

Blerja e gomave të reja mund të kushtojë. Varësisht nga lloji i veturës, çmimi i një gome mund të fillojë nga 100 euro.

Kur nuk keni buxhet të mjaftueshëm dhe çmimet nuk duken reale, atëherë duhet të shikoni videon e këtij “maniaku” të veturave që gomat e vjetra i bëri të duken si të reja