VIDEO/ Skandal në Spitalin e Traumës, të sëmurët presin ujin me kova

Rrjedhjet e ditës së sotme kanë detyruar pacientët në spitalin e Traumës në Tiranë që me kova, të presin ujin që pikonte nga tavani.

Video është publikuar nga Jeta osh Qef, dhe shihet teksa pacientët kanë vendosur disa kova boshe për të pritur ujin që pikon nga tavani, sipas portalit, në katin e dytë në pavijonin e ORL.

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”frame_1107899_4″ src=”http://abingmedia.com/embed/1107899-4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe> <div id=”am_loadPlayer_1107899_4″ class=”info”> <script>var videoData = ‘1107899_4′</script> <script src=”http://abingmedia.com/assets/js/player/loadPlayer.js”></script> </div>