Video-STOP/ Zbulohet Dekani i Fakultetit Ekonomik me diplomë falso të nivelit Master

Pak ditë pasi zyrtarizoi largimin nga PS Ben Blushi, një tjetër deputete largohet nga Partia Socialiste.

Ajo është Mimoza Hafizi e cila edhe më herët ka dalë në mbështetje të Blushit, i cili ka kritikuar qeverinë dhe partinë ku bënte pjesë. “Formalisht dhe praktikisht nuk jam më pjesë e PS”, ka deklaruar Hafizi.