VIDEO/ Tom Cruise rikrijon 30 vitet e karrierës së tij në film për vetëm 9 minuta

Nëse nuk i keni parë kurrë të gjitha filmat me aktorin e famshëm Tom Cruise, atëherë mos u shqetësoni sepse ai i ka rikrijuar pothuajse të gjithë në një klip 9 minuta të gjatë me humoristin James Corden.

Në këtë video do të shikoni filmat e tillë si:  Risky Business, Top Gun, Cocktail, Edge of Tomorrow, Jack Reacher,dhe  Mission Impossible: Rogue Nation

Mjafton t’i hidhni një sy për të kujtuar dhe njëherë pse Tom Cruise është një ndër merat më të mëdhenj në Hollywood.