VIDEO/ Trump afron një fëmijë për ta puthur në faqe, por e vënë në siklet

VIDEO/ Trump afron një fëmijë për ta puthur në faqe, por e vënë në siklet
VIDEO/ Trump afron një fëmijë për ta puthur në faqe, por e vënë në siklet

14:07, 18/10/2016
Kandidati republikan për President të SHBA, Donald Trump, u përpoq gjatë një takimi elektoral të ngrohte zemrat e mbështetësve duke ftuar në skenë një vajzë të vogël nga turma, por situata u bë e sikletshmë për të.

Nga skena, Trump e thirri vogëlushen të afrohej dhe e mori në krahë, pasitha në mënyrë të përsëritur se ishte e bukur. Ai e afroi tek mikrofoni dhe shkëmbeu me të disa fjalë, të cilave vajza iu përgjigj me dashamirësi.

Por, kur Trup e puthi në faqe dhe po e ulte në tokë, vajza s’u ndie rehat dhe s’i kushtoi vëmendje xhestit të tij dashamirës. Ja video: