VIDEO/ Tuna mashtroi me klipin e ri, fsheh shtatzëninë

Altuna Sejdiu duket fit dhe shumë në formë në klipin e ri në bashkëpunim me Vig Poppa.

Por del që tani format e saj të jenë ndryshe, pasi videoklipi është xhiruar shumë kohë më parë.

A është shtatzënë ‘zogu’, shikoni gjithccka nw videon e mëposhtme.