Video/ Turqit habisin në Tiranë, ulen këmbëkryq në urbanin e Linzës dhe ja çfarë bëjnë

Disa turistë turq kanë habitur shqiptarët që udhëtonin në urbanin e linjës Linzë.

Ata kanë hipur në urban dhe janë ulur këmbëkryq. Të habitur nga ky veprim, shqiptarët janë fokusuar tek ata, për të parë se cili ishte veprimi i radhës.

Turqit kanë nxjerrë një palë letra bixhozi dhe kanë filluar të luajnë me njëri-tjetrin. Veprim ky që ka habitur të gjithë të pranishmit, të cilët nuk kishin hasur ndonjëherë një skenë të tillë.

/JOQ/