VIDEO/ UFO shfaqen pranë njerëzve në Kinë

Një objekt i çuditshëm fluturues është shfaqur në qytetin Guangzhou të Kinës.

Pas shfaqjes së objektit të gjithë njerëzit kanë dalë nga makinat për ta filmuar.

Objekti ishte në formë disku dhe banorët pretendojnë se ishte UFO.