Video/Aty ku thahet e përpunohet hashashi: Në kasolle, shtëpi e pallate

Vlorë- Një 47-vjeçar është arrestuar, pasi në pallatin e tij janë gjetur 41 kg kanabis. Fredinant Mile, 47 vjeç, është kapur në shtëpinë e tij, në lagjen “Ujë i ftohtë” të Vlorës.

Në fshatin Nivicë, në afërsi të rezervuarit, në dy kasolle u konstatuan bimë narkotike në proces tharje. Nga kontrolli i ushtruar në këto dy kasolle u gjetën 310 kg kanabis në proces tharje si dhe bimë të kultivuara.

Gjirokastër- Në vendin e quajtur “Minierat e Gusmarit”, në Kurvelesh, në një objekt të braktisur u kap ne flagrancë 34-vjeçari, Astrit Selmani. Nga kontrolli i ushtruar në këtë objekt u gjetën dhe u sekuestruan 30 kg kanabis, i përpunuar dhe180 kg kanabis në proces tharje.

 

Krujë- Në fshatin Kameras, policia ka gjetur 103 pako me mbështjellëse plastike me kanabis të thatë, me peshë rreth 85 kg1 100 bimë kanabis në proces tharje; 800 bimë kanabis të mbjella.

Në fshatin Kurcaj, janë konstatuar 4 ambiente të përshtatura për tharjen e bimëve narkotike. Janë gjetur dhe sekuestruar degëza me boçe të pastruara nga gjethet si dhe 1 100 bimë