VIDEO/“Do të vdisni të gjithë bashkë me fëmijët”, deklarata që po trondit disa shtete

Deklarata e fortë e Shep Smith, prezantuesit të motit në Fox News ka shkaktuar polemika të shumta në disa vende të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai ka thënë “do të vdisni të gjithë, bashkë me fëmijët tuaj”, ndërsa ka qenë duke folur për uraganin Matthew.

Deklarata e Smith është dhënë përpara se uragani të prekte fuqishëm Floridan dhe të shkaktonte mbi 300 viktima.

“Ai shkon 20 milje në perëndim, dhe ju jeni të vdekur, të gjithë ju, bashkë me fëmijët, Sepse nuk mund t’i mbijetoni, kjo nuk është e mundur, vetëm nëse jeni me shumë fat”- tha Smith.