VIDEO/Trump sulmon emisionin që e “talli” :”Të hiqet fare ky emision, ai që më imitoi mua ta shpif”

Pas debatit me Hillary Clinton , Trump po mendon se të gjithë po krijojnë konspiracione kundër tij.  Ai nuk e ka shumë qejf median dhe tashmë dihet kjo gjë por këtë herë ai ka kërkuar fshirjen e emisionit satirik “Saturday Night Live” ,ku aktorët Alec Baldwin dhe Kate McKinnon kanë imituar debatin më të fundit të Trump dhe Clinton. Por atij nuk i ka pëlqyer këtë imitim duke sulmuar kështu edhe aktorin duke thënë se ai “ta shpif”. Ndiqni videon e këtij imitimi më poshtë…

Media