Vucic: E kemi anuluar vendimin e Prishtinës për Trepçën

Qeveria serbe ka vendosur që t’i anulojë të gjitha vendimet dhe aktet ligjore të Kuvendit të Kosovës për Trepçën, ka thënë kryeministri serb Aleksandar Vucic
“Trepça është shumë e rëndësishme dhe ne do ta mbrojmë atë. Unë nuk e kuptoj pse shqiptarët e bëjnë këtë. Nuk do të lejojmë që të ndikojnë në të drejtën e pronësisë”, ka thënë Vucic, shkruan B92, transmeton Gazeta Express.

Mirëpo për bisedimet që po zhvillohen mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, Vucic tha se Beogradi do të vazhdojë të negociojë me qëllim që të arrihet marrëveshje mes palëve.