Vuçiç: Unë dhe Rama kemi të njëjtin ‘bos’, ajo flet ne dëgjojmë

Kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiç ka deklaruar se kreu i Bankës Botërore për Evropën Juglindore, Ellen Goldstein është “bosi” i tij dhe Edi Ramës.

“Ajo është shefja jonë. Ajo flet ne dëgjojmë”, tha Vuçiç në hapje të forumit të biznesit shqiptaro­serb të mbajtur sot në Nish ku ishte i pranishëm dhe Rama, shkruan Panorama. Kryeministri i Shqipërisë shprehur falënderim për Goldstein, duke theksuar se ka ndihmuar në bashkëpunimin mes dy vendeve.

Ndërsa drejtori rajonal i Bankës Botërore e cilësoi takimin në Nish si “autostradën e paqes”. Vuçiç ndër të tjera u shpreh se shqiptarët dhe serbët janë dy popujt më të mëdhenj të Ballkanit dhe prej tyre varet e ardhmja e rajonit.