Xhaka zbulon se në çfarë gjuhe flet me Mustafin te Arsenali

Granit Xhaka është kthyer në një prej lojtarëve të formacionit baze tëk Arsenal. Shpësh e kemi parë atë të postojë momentë nga stervitja me shokët e tjerë dhe kryesisht me futbollistin tjetër me origjinë shqiptare Shkodran Mustafin. Pjesë e shoqërisë së tyre mund të themi se është edhe gjermani Mesut Ozit.

Në një intervistë për “Metro”, Xhaka ka zbuluar se çfarë gjuhe flet me Mustafin.

“Është me e lehtë në gjermanisht kur flas me Ozilin dhe Mustafin, por edhe me gjithë ekipin dhe shokët e mijë”. – është shprehur ai.